PR Blogg

En blogg om allt som inspirerar


PR Blogg innehåller saker som inspirerar, intresserar och berör, i stort som smått och i glädje som i sorg. Även en hel del tips, råd och idéer angående egenföretagande, entreprenörskap, högtider, webbdesign, textinnehåll, fotografering och mycket mer.

Vissa bloggposts innehåller kommersiella länkar till affiliate-partners. När dessa förekommer står det tydligt överst i inlägget och du kan därmed enkelt välja bort att klicka på länken eller att läsa inlägget om så önskas.


För förslag till samarbete: petra@prtextochbild.se 

Är du sugen på att bygga ett "extrarum" till trädgården? Då passar en det perfekt med en pergola! Den ger dig inte bara en avkopplande plats där du kan sitta och lata dig varma sommardagar, utan kan också fungera som ett insynsskydd.

Har man skrivit en artikel kan man nästan vara säker på att nästa artikel kan följa (i princip) samma upplägg: rubrik, ingress, brödtext och mellanrubriker.

Does unique content equal new content? Sometimes, but far from every time. You may have an original and unique idea or opinion that you put in writing, but isn´t it really the personal angle that makes the content really unique?

Kan vem som helst bli chef? Vad krävs för att göra ett bra jobb som chef och hur kommer det sig att vissa blir toppchefer medan andra inte alls lyckas?

Det finns mängder med olika former för sparande, och det kan vara svårt att veta vad man ska välja för sitt eget/sina egna barn och barnbarn. Därför har jag samlat lite värdefulla tips och råd som du gärna får ta del av.

Har du inte skickat inbjudningskorten ännu är det hög tid för det, likaså inköp av kläder, skor, accessoarer och bokning av eventuellt porslin och catering. Här får du tips och idéer om hur du organiserar studentfirandet på bästa sätt.

Det finns en hel del att fundera över och förbereda inför en eventuell start av eget företag. Här följer ett antal tips som du kan börja med att läsa.

Det har funnits ett rikt växtliv på jorden ända sedan krita-perioden. Ormbunkar, barrträd och kottepalmer var dominerande på den tiden, men under senare delen av perioden började nya blomväxter och arter att utvecklas i allt snabbare takt.


Sidans innehåll

Start   Tjänster   PR Foto   Prislista   PR Blogg   Produkter   Praktisk infoPR Text&Bild - Trollyckan 4, 471 60 Myggenäs - Org.nr. 6904015747 - Tel: 0709-284919