OM PR TEXT&BILD

PR står för Public Relations och det är just det vi arbetar med. Att skapa personliga och publika relationer genom relevant content. 

PR står också för Petra Roman, vd och ägare av PR Text&Bild. 

Jag fullföljde min dröm

Mitt intresse för det skrivna ordet har funnits så länge jag kan minnas. Jag har alltid tyckt om att formulera mig i både tal och skrift. Och ja, jag är den som gladeligen tar sekreterarrollen när det behövs (till mångas glädje).

När möjligheten att skriva på en mer professionell basis uppenbarade sig var jag inte sen att ta den. Året av 2015 och Lokalpressen skulle just starta upp sin verksamhet. En liten notis om att man sökte reportrar var det som krävdes för att jag skulle fullfölja min dröm - att skriva på heltid!

Tidigare erfarenheter

Med mig i bagaget har jag resor och studier i USA och Frankrike. Jag har också drygt tjugo års erfarenhet från att arbeta inom besöksnäringen i Göteborg samt inom skolväsendet i Lerums och Tjörns kommun.

Jag kan också packa upp en treårig humanistiskt gymnasieutbildning, en ettårig utbildning i Hospitality Service Management, en ettårig utbildning inom hotell och turism, en Göteborgsguidekurs inkl. ett guidecertifikat (sv/en/fr) samt ett antal sälj- och marknadsföringskurser.

Några ord som sagts om mig

"Äntligen någon som skriver det jag tänker och förstår vad jag menar! Tack, det här är toppen!"

Anette Landström-Pettersson, vd & ägare på Ateljé Smalgränd.


 "Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som alltid levererar i tid och skriver texter som attraherar VillaNytts målgrupp."

Tom Swales, ägare på TSM Media.

"Språkbolaget har anlitat Petra på PR Text&Bild för att skriva artiklar och nyhetsbrev till våra sociala medier. Petra är både snabb och duktig på att göra research". 

Maria Laconius, vd på Språkbolaget.