Portfolio och kundomdömen

I min bransch är det vanligt att anlita spökskrivare, vilket gör att jag ganska ofta skriver texter som publiceras i någon annans namn. Det jag främst sysslar med är dock text- och bildproduktion till analoga, sociala och digitala kanaler.

En nedbantad portfolio

Att tacka ja till uppdrag som spökskrivare medför en del begränsningar. Det är anledningen till att jag endast kan presentera en något nedbantad portfolio, då mycket av det referensmaterial som finns i tryck är signerat med någon annans namn. Nedan presenteras således ett urval av texter som officiellt är signerade PR Text&Bild.

Webbdesign

Sagoskogens.se

mrsswede.org

tjornmoderaterna.se

Artiklar, personporträtt och krönikor


Översättning

Bloggar, guider och recensioner

Så här tycker kunderna

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Framförallt kan man lita på att hon levererar texter (alltid i tid) som attraherar de målgrupper som uppdragen vill nå. Rekommenderas varmt."

Tom Swales, Mediakreatör på TSM Media.se


"Det företaget jag arbetar på gav Petra i uppdrag att översätta en större mängd text från svenska till engelska och vi är mycket nöjda med leveransen! Petra var snabb i återkopplingen och jobbade effektivt. Jag kan varmt rekommendera för framtida uppdrag!"

Åsa Simonsson, AD/Coordinator på Textilgrossisten HEFA AB


Petra är mycket lyhörd och lösningsorienterad person utifrån ett kundperspektiv, vilket jag fick erfara när vi var i behov utav en lingvist för ett ambitiöst start-up projekt i form av engelsk översättning men även copywriting på både svenska och engelska. Fantastisk energi, och väldigt driven!"
Rawan Gergeri, Management Consultant/Enterprise Architect Certified

"PR Text&bild har skapat en hemsida som är både informativ och tilltalande. Den fungerar utmärkt som kommunikation mellan styrelsen och medlemmarna."

Johan Bräutigam, f.d. ordförande i Myggenäs Båtförening