Vanliga frågor


Måste jag betala i förskott?

Nej, fakturan skickas efter godkännande av material. 


Om jag inte är nöjd, kan jag dra mig ur då?

Att avsluta ett påbörjat samarbete är möjligt från båda håll. I regel sker det endast om villkor enligt avtal bryts, och det sker alltid skriftligen. Observera att en minimisumma för påbörjat arbete faktureras.


Varför ska jag betala någon för att skriva?

Jag är proffs på det jag gör och vet vad som krävs för att nå ut med relevant och målgruppsanpassat innehåll. Det ger ett professionellt intryck och stärker därmed ditt varumärke. Dessutom är det utifrånperspektiv jag bidrar med svårt att hitta in-house.


Är du en erfaren webbdesigner?

Jag har inte inte decennier av erfarenhet bakom mig som webbdesigner, men jag är bra på att tänka utifrån ett helhetsperspektiv. Jag vet att alla delar är lika viktiga, och mitt fokus ligger på att skapa riktigt vasst innehåll. Det vinner i längden!


Vad ingår i en korrekturläsning av exempelvis ett manus? 

När jag korrekturläser en text, oavsett genre, går jag igenom texten med objektiva ögon, med fokus på språkriktighet, struktur, interpunktion och faktakontroll. Mer information om vad en korrekturläsning innefattar hittar du HÄR.Tjänster & priser        Betalvillkor        PR Blogg&Bild        Publicerat material        photobyp        Referenser