Följande tjänster erbjuds

Textproduktion

Text till analoga/digitala tidningar samt sociala medier, bloggmaterial, verksamhetsberättelser, föreläsnings- och utbildningsmaterial, pressmaterial,nyhetsbrev mm.

Läs några av mina artiklar 


Textredigering

Korrekturläsning och/eller granskning av manus, verksamhetsberättelser, pr-material, trycksaksprodukter, utbildningskataloger, manualer, blogginlägg mm.

Läs mer om korrekturläsning och textgranskning


Översättning

Översättning av manus, utbildningsmaterial, trycksaksprodukter, blogginlägg, hemsidor mm.

Jag översätter från 

svenska - engelska/engelska - svenska

svenska - franska/franska - svenska 

engelska - franska/franska - engelska 


Webbdesign

När du bokar design av hemsida, oavsett det är ny eller en bearbetning av en befintlig, ingå alltid en gratis demo-version som skapas i plattformen Webnode. Layout, textinnehåll, förslag på bilder, korrekturläsning och sökmotoroptimering (SEO) ingår också. 

Läs mer om webbdesign


Annonsdesign

Oavsett för vilket syfte och sammanhang du behöver en annons kan jag garantera att den blir personlig och målgruppsanpassad. Jag använder vanligtvis Adobes verktyg när jag utformar annonser. 


Foto

Oavsett om du behöver dokumentation av ett specifikt projekt, ett företagsevent eller en helt vanlig dag på jobbet går det utmärkt att boka in en hel- eller halvdags session då jag kommer till dig/er. Det går också bra att beställa porträttbilder, personliga fotoprodukter eller inramade bilder till kontoret. 

Ta mig till fotogalleriet


Till prislistan

Följande produkter erbjuds

Nysvenska Almanackan

Hösten 2018 släpptes första utgåvan av Nysvenska Almanackan för året 2018. 

Nysvenska Almanackan är en unik väggalmanacka som innehåller över 200 nya namn samt fakta om historiska personer och platser. Almanackan passar utmärkt att använda i undervisningssyfte, alternativt att hänga upp på kontoret, i köket eller i offentliga miljöer.

Nysvenska Almanackan är utgiven i samarbete med Recito Förlag och har ISBN-nummer 978-91-7765-199-4

KustNytt S T O ++

Detta är en digital tidning som ges ut av PR Text&Bild med fokus på STO-området ++. Det vill säga Stenungsund, Tjörn, Orust, Stora Höga och Kungälv.

Här kan du läsa om allt från nybyggnation och utvecklingsplaner till utflyktsmål, musik- och idrottsevenemang, shopping, nöje, mat, dryck och lite till. 

Tidningen kommer ut digitalt en gång per månad, och varje nummer har ett eget tema.  


Ta mig till hemsidan

Läs senaste numret


Hör av dig om du vill samarbeta, annonsera eller sponsra.