Unikt och optimerat innehåll

 

Att fylla en hemsida, en blogg eller ett säljbrev med välskrivet, säljande och tydligt innehåll är inte alltid så lätt. Att dessutom fylla dem med optimerat och unikt innehåll, det är den helt annan sak. 

 

Det ligger mycket arbete bakom bra innehåll, eller content, som det ofta kallas. En väl designad hemsida eller presentationsmaterial, blogg och/eller pr-material består av både snygg layout och relevant textinnehåll. Båda lika viktiga delar, då de hjälper varandra att generera trafik och potentiella kunder.

 

Men det tar tid att skriva och att informera. Tid som man som företagsledare sällan har. Kanske är det inte heller det område man känner sig mest bekväm med. Låt då mig ta hand om det området! Jag har tiden, kunskapen och ögat för de detaljer som är så viktiga i detta avseende. 

 

Förtroendeingivande

 

För att en hemsida, blogg, vara eller tjänst ska sticka ut i mängden, behöver man lägga tid och resurser på såväl design som innehåll. En tydligt strukturerad meny, överskådlig layout och välskrivet innehåll är det som gör att betraktaren fastnar med blicken just där. Ger du mig förtroende att skriva åt dig kan du lita på att jag levererar i tid, gör noggrann research, kontrollerar varje liten detalj.

Du kan lite på att jag förvaltar ditt förtroende med största respekt och med stort kundfokus.

 

Detta kan jag hjälpa till med: 

 

Content till hemsida, pr-material, bloggposts, utbildningsmaterial mm.

Reseskildringar, reportage, porträtt, artiklar mm.  

Korrekturläsning av pr-material, manus, hemsida mm.

Översättning av hemsida, pr-material, manualer mm.  (sve-eng, eng-sve)

Voice Over för telefonväxel, utbildnings- och presentationsmaterial mm. 

Transkribering av intervjumaterial