Uppdragsgivare 

Majoriteten av mina kunder finns inom näringslivet i Sverige. Det mesta jag skriver publiceras på hemsidor, bloggar och i sociala medier, men ganska ofta skriver jag även redaktionellt innehåll till såväl analoga som digitala mediekanaler. Som VillaNytt till exempel. 

Då jag ofta agerar spökskrivare skriver jag mängder med texter som någon annan står som avsändare för. I skrivande stund rör det sig om dryga hundratalet hemsidor och åtskilliga blogginlägg. Det betyder att jag endast kan presentera ett urval av allt det jag faktiskt skrivit. 

Kundomdömen

"Petra har jobbat som content writer åt mig i snart ett halvår. Hon är alltid trevlig, snabb i sin kommunikation och mycket lätt att jobba med. Hon levererar alltid texter i tid och kan, om det skulle knipa, göra stora jobb snabbt och effektivt. Som skribent behärskar Petra det svenska språket perfekt, hon levererar välskrivna texter, oavsett ämne."

Samuelssons Rapport 

"Petra Roman har arbetat som underleverantör av texter sedan mars 2018 och vi har varit nöjda med resultatet. Petra är noggrann och professionell, hon svarar snabbt på frågor och är hjälpsam när något behöver ändras i en text."

Merit Crowd 

"Petra är en duktig och passionerad skribent som tar till sig instruktioner väldigt bra och är lyhörd när förändringar behöver göras. Petra kan leverera välskrivna, relevanta och välanpassade texter inom många olika områden." 

TopContent 

Referensmaterial www.sagoskogens.se (pågår)

www.hkredovisning.se (pågår)

Stora Bokbytardagen 2018

Nysvenska Almanackan 2019

KustNytt STO