Det handlar om inspiration

Har du inte skickat inbjudningskorten ännu är det hög tid för det, likaså inköp av kläder, skor, accessoarer och bokning av eventuellt porslin och catering. Här får du tips och idéer om hur du organiserar studentfirandet på bästa sätt.

Det har funnits ett rikt växtliv på jorden ända sedan krita-perioden. Ormbunkar, barrträd och kottepalmer var dominerande på den tiden, men under senare delen av perioden började nya blomväxter och arter att utvecklas i allt snabbare takt.

För att överhuvudtaget kunna registrera ett varumärke finns det krav om att varumärket ska vara unikt. Här följer några utvalda (och förkortade) exempel på tillfällen när nyregistrering inte skulle fungera.

Vem har inte någon gång önskat att dygnet hade fler timmar? Det är inte sällan man hör sig själv och andra "klaga över" att tiden inte räcker till och att man önskar sig mer tid för roliga saker.

Några av förra årets favoritfärger hänger med även under 2019. Det är främst grönt, turkos, senapsgult och guld jag tänker på. Grönt känns som en ständigt aktuell färg, då den skapar lugn och harmoni.

Tillhör du dem som längtar efter grillsäsongen året om?
Det är fullt möjligt med rätt grill och bra grilltillbehör som grilltändare, oljespray, grillhalster med mera. En sak som är superviktig är kolens kvalitet - något många kanske inte tänker på?