Vardagen som frilansskribent 

PR Blogg handlar främst om entreprenörskap, egenföretagare och livet som frilansskribent. Men eftersom jag helst skriver om sådant som inspirerar mig i vardagen bloggar jag även om hem och trädgård, design och fotografering.

Varmt välkommen att hänga med! 

Har du inte skickat inbjudningskorten ännu är det hög tid för det, likaså inköp av kläder, skor, accessoarer och bokning av eventuellt porslin och catering. Här får du tips och idéer om hur du organiserar studentfirandet på bästa sätt.

Det har funnits ett rikt växtliv på jorden ända sedan krita-perioden. Ormbunkar, barrträd och kottepalmer var dominerande på den tiden, men under senare delen av perioden började nya blomväxter och arter att utvecklas i allt snabbare takt.

För att överhuvudtaget kunna registrera ett varumärke finns det krav om att varumärket ska vara unikt. Här följer några utvalda (och förkortade) exempel på tillfällen när nyregistrering inte skulle fungera.

Det korta svaret är nej, det är inte samma sak. Den största skillnaden textgranskning och korrekturläsning är att en granskning är en mer omfattande kontroll av textens stilistiska aspekter såsom disposition, textbindning och målgruppsanpassning.

Outsourcing

18.04.2019

Finns det någon nytta med outsourcing? Vinner du något på att ta hjälp med textproduktion och branding marketing?Självklart gör du det!

Många vet vad en Copywriter gör, men inte lika många vet vad en Content writer arbetar med. Dessa båda yrkesgrupper arbetar relativt lika då det handlar om att skapa och bearbeta textinnehåll. Det finns dock en stor skillnad - skrivtekniken.

Under årens lopp har vi sett en variation av rådande trender när det gäller webbdesign. Mycket av det har handlat om själva designen och om SEO - sökmotoroptimering.