En blogg som inspirerar

Does unique content equal new content? Sometimes, but far from every time. You may have an original and unique idea or opinion that you put in writing, but isn´t it really the personal angle that makes the content really unique?

Kan vem som helst bli chef? Vad krävs för att göra ett bra jobb som chef och hur kommer det sig att vissa blir toppchefer medan andra inte alls lyckas?

Det finns mängder med olika former för sparande, och det kan vara svårt att veta vad man ska välja för sitt eget/sina egna barn och barnbarn. Därför har jag samlat lite värdefulla tips och råd som du gärna får ta del av.

Har du inte skickat inbjudningskorten ännu är det hög tid för det, likaså inköp av kläder, skor, accessoarer och bokning av eventuellt porslin och catering. Här får du tips och idéer om hur du organiserar studentfirandet på bästa sätt.

Det har funnits ett rikt växtliv på jorden ända sedan krita-perioden. Ormbunkar, barrträd och kottepalmer var dominerande på den tiden, men under senare delen av perioden började nya blomväxter och arter att utvecklas i allt snabbare takt.

För att överhuvudtaget kunna registrera ett varumärke finns det krav om att varumärket ska vara unikt. Här följer några utvalda (och förkortade) exempel på tillfällen när nyregistrering inte skulle fungera.