Det handlar om inspiration

Sommar, semester och regniga dagar. Det kan innebära både sofflock och kvalitetstid med familjen, men det kan också betyda loppisrundor på landsbygden. Eller i stan.

Säkerligen är ditt hem fullt med prylar och möbler du vill visa upp. Ta dig en funderare över vilka möbler du faktiskt använder och framförallt vilka möbler som gör nytta. Gör dig av med resten, eller ställ åtminstone undan dem.

Kan man verkligen dricka vin till bakverk och i så fall - hur vet man vilka viner som passar till vad? Precis som det finns en mängd olika bakverk så finns det en mängd olika druvor och metoder för att tillverka ett gott vin. Men passar de ihop?

Är du sugen på att bygga ett "extrarum" till trädgården? Då passar en det perfekt med en pergola! Den ger dig inte bara en avkopplande plats där du kan sitta och lata dig varma sommardagar, utan kan också fungera som ett insynsskydd.

Har man skrivit en artikel kan man nästan vara säker på att nästa artikel kan följa (i princip) samma upplägg: rubrik, ingress, brödtext och mellanrubriker.

Does unique content equal new content? Sometimes, but far from every time. You may have an original and unique idea or opinion that you put in writing, but isn´t it really the personal angle that makes the content really unique?

Kan vem som helst bli chef? Vad krävs för att göra ett bra jobb som chef och hur kommer det sig att vissa blir toppchefer medan andra inte alls lyckas?

Det finns mängder med olika former för sparande, och det kan vara svårt att veta vad man ska välja för sitt eget/sina egna barn och barnbarn. Därför har jag samlat lite värdefulla tips och råd som du gärna får ta del av.