I PR Blogg delar jag med mig av praktiska och användbara tips när det gäller grammatik, formet för skrivande, entreprenörskap, webbdesign, företagande med mera.
 
Varmt välkommen att följa PR Blogg!

När det gäller textproduktion är det både tids- och kunskapskrävande. Det är inte alltid vare sig den tiden eller kunskapen finns inhouse eller att hyra in. Det är då du bör outsourca den tjänsten.

Varje år kommer det nya trender vad gäller webbdesign. På senare år har det handlat mycket om design och SEO. Fokus bör ändå ligga på innehållet.

Grattis, vad spännande! Det är dags att undersöka marknaden och att syna konkurrensen i sömmarna. Läs vidare för fler tips!

Nya tidens ABC

02.12.2019

Har du koll på de vanligaste förkortningarna för sms, mejl, tweets och Snapchat? Kolla in listan!

Har du någon gång skrivit en artikel vet du det finns en given struktur du bör följa. Har du en gång gjort det använder du samma struktur även för kommande artiklar.

Såvitt jag vet finns det inget allmänt vedertaget trix för att själv upptäcka särskrivningar i en text. Vissa människor ser och känner hur ord ska skrivas, andra har ingen aning. Lär dig mer!

Du vet säkert vad en Copywriter gör, men vet du vad en Content writer gör? Det är två yrkesgrupper som arbetar relativt lika - de skapar och bearbetar textinnehåll. Men det finns en stor skillnad - ta reda på vilken!

Följ även MrsSwede för en blogg om Sverige och svenskarna. På engelska!