Det handlar om inspiration

Många har hört talas om Copywriter och vet lite om yrket som sådant. Men hur många vet vad en Content writer sysslar med?Två yrkesgrupper som arbetar relativt lika varandra, eftersom det handlar om att skapa och bearbeta textinnehåll. Den stora skillnaden ligger i skrivtekniken.

Vill du skapa ett lugnt och stilsäkert intryck bör du hålla dig till olika nyanser inom samma färgskala. För den som vill skapa lite drama och experimentera lite grann kan det vara bra att börja med mindre inredningsdetaljer som vaser, krukor, ramar, lampor, posters och liknande.

Under årens lopp har vi sett en variation av rådande trender, det som hittills har varit mest i fokus har dock varit design och SEO. Självklart är färg, form och design viktiga ingredienser för en hemsida, men fokus bör vara på content - innehåll.

Sammantaget välkomnar WordPress.com över 400 miljoner besökare varje månad. WordPress-användarna publicerar cirka 40 miljoner nya inlägg, och lämnar omkring 60 miljoner nya kommentarer. Varje månad!

En lista med praktiska förkortningar kan vara bra att ha till hands när man ska "prata" online. Låt oss börja med en ett antal förkortningar från A - C.

Det finns forskning som visar att en trevlig, välfungerande och stimulerande fysisk miljö är ett sätt att effektivt höja produktiviteten och välmåendet. Det gäller såväl arbetsplatsen som det egna hemmet.