PR Blogg

En blogg om allt som inspirerar


PR Blogg innehåller saker som inspirerar, intresserar och berör, i stort som smått och i glädje som i sorg. Även en hel del tips, råd och idéer angående egenföretagande, entreprenörskap, högtider, webbdesign, textinnehåll, fotografering och mycket mer.

Vissa bloggposts innehåller kommersiella länkar till affiliate-partners. När dessa förekommer står det tydligt överst i inlägget och du kan därmed enkelt välja bort att klicka på länken eller att läsa inlägget om så önskas.


För förslag till samarbete: petra@prtextochbild.se 

För att överhuvudtaget kunna registrera ett varumärke finns det krav om att varumärket ska vara unikt. Här följer några utvalda (och förkortade) exempel på tillfällen när nyregistrering inte skulle fungera.

Vem har inte någon gång önskat att dygnet hade fler timmar? Det är inte sällan man hör sig själv och andra "klaga över" att tiden inte räcker till och att man önskar sig mer tid för roliga saker.

Några av förra årets favoritfärger hänger med även under 2019. Det är främst grönt, turkos, senapsgult och guld jag tänker på. Grönt känns som en ständigt aktuell färg, då den skapar lugn och harmoni.

Tillhör du dem som längtar efter grillsäsongen året om?
Det är fullt möjligt med rätt grill och bra grilltillbehör som grilltändare, oljespray, grillhalster med mera. En sak som är superviktig är kolens kvalitet - något många kanske inte tänker på?

Den största skillnaden textgranskning och korrekturläsning är att en granskning är en mer omfattande kontroll av textens stilistiska aspekter såsom disposition, textbindning och målgruppsanpassning.

Outsourcing

18.04.2019

Finns det någon nytta med att outsourca hela, eller vissa delar, av verksamheten? Vinner du något på att exempelvis ta hjälp med textproduktion, webbdesign, effektivisering och liknande? Självklart gör du det! Bland annat tid, förtroende och objektivitet.

Är det någon skillnad mellan Content writing och Copy writing? Ja, det finns skillnader, men båda dessa yrkesgrupper arbetar relativt likt varandra, då det handlar om att skapa och bearbeta textinnehåll. Den stora skillnaden ligger i skrivtekniken.


Sidans innehåll

Start   Tjänster   PR Foto   Prislista   PR Blogg   Produkter   Praktisk infoPR Text&Bild - Trollyckan 4, 471 60 Myggenäs - Org.nr. 6904015747 - Tel: 0709-284919