Portfolio

Som frilansskribent måste jag ständigt förhålla mig till mina konkurrenter. Då det finns många duktiga skribenter är det viktigt att kunna erbjuda det där lilla extra.

För mig handlar det om att förvalta ett redan stort intresse för språk samt att kombinera detta med en medfödd känsla för språkets  uppbyggnad och kraft.

I min bransch är det vanligt att agera spökskrivare, vilket är något jag ägnar mig åt regelbundet. Det betyder att jag har skrivit mängder med texter som har publicerats i någon annans namn, vilket i sin tur innebär att min portfolio endast innehåller samarbeten som är signerade PR Text&Bild.

Utvalda projekt 

Klicka på länkarna nedan för att granska utvalda projekt. Länkarna tar dig bland annat vidare till guider, artiklar, reportage och webbplatser signerade PR Text&Bild. Här finns även länkar till två personporträtt som var de första texterna jag fick i uppdrag att skriva.

Ytterligare forum och kanaler

Den tid jag inte ägnar åt att skriva på uppdrag av andra, ägnar jag åt eget skrivande. Det mesta sker via egna bloggar, varav den ena är knuten till PR Text&Bild och den andra är en fristående blogg på engelska.

Dessutom har jag nyligen lanserat ytterligare en webbplats i form av en konsumentvägledande guide med domännamnet TESTAT.ME
  
Min engelska blogg heter MrsSwede - a blog about Sweden and the Swedes och till den kommer du genom att klicka HÄR


För ytterligare referensmaterial - Klicka HÄR