Redaktionellt

VillaNytt 

VillaNytt är ett livsstilsmagasin som finns att köpa på utvalda platser runtom i hela landet. Jag skriver artiklar, reportage och recensioner för tidningen. 

Hallå-tidningarna

Hallå-tidningarna ges ut av Göteborgsbaserade MediaKonsult och vänder sig till en bred målgrupp i Askim, Frölunda, Hisingen, Långedrag, Majorna och Älvstranden.

Utvalda artiklar

Hallå Askim juni 2018

Hallå Långedrag september 2018

Hallå Älvstranden augusti 2018

Lokalpressen Lerum

När Lokalpressen startade i sina nya lokaler i Glashuset i Sävedalen fick jag äran att skriva personporträtt, krönikor, artiklar och göra fotoreportage. Det blev starten för mitt företag och mitt skrivande på heltid.

Utvalda artiklar 

Lokalpressen Lerum juni 2015

Lokalpressen Lerum juli 2015

Lokalpressen Lerum november 2015

Content

Samuelssons Rapport

En av Sveriges största trading- och aktiebloggar drivs av Håkan Samuelsson. Jag har haft nöjet att skriva om sparande, privatekonomi och trading för denna framgångsrika blogg.

Om Håkan Samuelsson

Till samuelssonsrapport.se

Vitero AB

Ett innovativt företag som drivs av ett gäng sanna entreprenörer. Vitero AB driver flera hemsidor, webbutiker och köpguider som jag har nöjet att skriva regelbundet för. 

Till modesto.se

Till gardenhome.se

Till skadedjursbutiken.se

BoostContent

BoostContent/Merit Crowd AB är en fullservicebyrå när det gäller content, korrekturläsning och översättning. Jag har arbetat som underleverantör av texter för dem sedan 2018 - ett samarbete som fungerar mycket bra.

Exempeltext

Sagoskogens norska skogkatter

Sagoskogen bedriver kattuppfödning i regi av två sanna kattälskare vid namn Kerstin och Thomas. Jag har haft nöjet att designa både hemsida och logotyp, samt att fylla hemsidan med relevant content. Hemsidan är gjord i one.com.

Webbdesign

HK Redovisning

Helen arbetar som redovisningskonsult och tog kontakt med mig via en rekommendation. Därefter fick jag nöjet att designa och fylla hennes nya hemsida med relevant och målgruppsanpassat content. Hemsidan är gjord i WordPress.

BRF Åtorps Udde

Bostadsrättsföreningen Åtorps Udde ligger inbäddad i vacker grönska i Lerums kommun. När de kontaktade mig var de i behov av en enkel och tillgänglig hemsida, främst för medlemmarna i föreningen, men också för mäklare och andra intresserade. Hemsidan är gjord i Webnode.

SAGTS OM MIG

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Petra levererar alltid i tid texterna attraherar vår målgrupp." 

Tom Swales, redaktör och reporter på VillaNytt

"Petra har just gjort klart min nya hemsida och jag är utomordentligt nöjd med resultatet. På ett proffsigt och kreativt sätt har Petra satt ord på hur jag vill presentera mitt företag."

Helen Kjellberg, vd och ägare på HK Redovisning

"Vi har fått hjälp av Petra med att göra en ny hemsida till vår kattuppfödning och är jättenöjda! Det har varit lätt att föra en diskussion och Petra har kommit med många förslag som har varit till stor nytta. Därmed vill vi gärna rekommendera PR Text&Bild."

 Kerstin Schöldström, Sagoskogens skogkatter

"Petra har arbetat som underleverantör av texter sedan mars 2018 och vi är mycket nöjda med resultatet. Petra är alltid noggrann, professionell och hjälpsam när något behöver ändras." 

Adam, projektledare på BoostContent 

"Språkbolaget har anlitat PR Text&Bild för att skriva artiklar till nyhetsbrev och sociala medier. Petra är snabb och duktig på att göra research. Det är jättebra att ha möjligheten att anlita PR Text&Bild på frilansbasis."

Maria Laconius, vd på Språkbolaget

Behöver du också en ny hemsida eller en uppfräschning av den gamla? Är du även i behov av välskrivet content till hemsidan, nyhetsbrevet eller bloggen? Varmt välkommen till PR Text&Bild!