PORTFOLIO 

Content

I maj 2021 påbörjades ett samarbete mellan SEO-byrån TopDog och PR Text&Bild. På regelbunden basis skriver jag nyhetsrelaterade och konsumentvägledande artiklar för i första hand företagskunder, men också för TopDogs interna blogg.


Vitero AB driver ett antal hemsidor och webbutiker som jag, på regelbunden basis, skriver köpguider, bäst-i-test-artiklar och nyhetsbrev till. Samarbetet har pågått sedan hösten 2020 och fungerar mycket bra.

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Petra levererar till oss. Det kommer in i tid, är mycket välskrivet och noga kontrollerat."

Sebastian Maltéus Jilltoft, vd & ägare.


BoostContent är en av branschens ledande fullservicebyråar inom textproduktion och översättning. I företaget ingår MeritCrowd som är en av mina äldsta samarbetspartners.
 Jag skriver 
content till hemsidor, bloggar, nyhetsbrev, pressreleaser mm. på regelbunden basis.

"Petra arbetar som underleverantör av texter och vi är mycket nöjda med resultatet. Petra är noggrann, professionell och hjälpsam när något behöver ändras." 

Adam, (f d) projektledare  


En av Sveriges största aktiebloggar heter Samuelssons Rapport. Mellan 2019-2020 fick jag förtroendet att skriva om privatekonomi och trading på uppdrag av bloggens grundare, Håkan Samuelsson.


Redaktionellt

I livsstilsmagasinet VillaNytt kan du läsa om allt som har med hem och trädgård att göra. Mellan 2018 och 2021 skrev jag regelbundet artiklar och reportage för tidningen.

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Petra levererar alltid texter i tid och som attraherar vår målgrupp."

 Tom Swales, redaktör och nyhetsreporter


Hallå-tidningarna delas bland annat ut i Askim, Västra Frölunda, Långedrag och Norra Älvstranden.  Bakom utgivningen står företaget MediaKonsult, som anlitar mig på frilansbasis och vid behov.


Lokalpressen är en gratistidning som delas ut till alla hushåll i Lerum, Partille och Härryda. Jag har haft nöjet att skriva artiklar, reportage och krönikor för tidningen vid behov.

Webbdesign

Sommaren 2021 färdigställdes en ny, förbättrad hemsida för Myggenäs Båtförening. Sajten riktar sig främst till föreningens medlemmar i rent informativt syfte.

"PR Text&bild skapade en hemsida som blev både informativ och tilltalande. Den har nu varit igång några månader och fungerar utmärkt som kommunikation mellan styrelsen och medlemmarna."

Johan Bräutigam, styrelseordförande.


Våren 2000 blev jag kontaktad av Helen Kjellberg, vd och ägare på HK Redovisning i Stenungsund. Helen var i behov av en ny hemsida och jag fick nöjet att designa en stilren, levande och informativ sida.

"Petra har gjort min nya hemsida och jag är utomordentligt nöjd med resultatet. På ett proffsigt och kreativt sätt har Petra satt ord på hur jag vill presentera mitt företag." 

Helen Kjellberg, vd & ägare.


När jag blev kontaktad av Sagoskogens i Myggenäs på Tjörn behövdes en ny hemsida och en ny logotyp. Det var ett rent nöje att hjälpa till med båda delar och att få chansen att gosa med alla söta kattungar!


Hösten 2020 kontaktades jag av BRF Åtorps Udde i Lerum som var i behov av en användarvänlig, enkel och informativ hemsida. Efter ett första möte fick jag förtroendet att hjälpa dem skapa en ny sajt. 


Customer Feedback
 ☆☆☆☆☆