Portfolio

VillaNytt är ett livsstilsmagasin som finns att köpa på utvalda platser i hela Sverige. Här kan du läsa allt om hem och trädgård och få mängder med inspiration, tips och idéer. VillaNytt ges ut 12 gånger/år och finns även på webben. 

Läs mina artiklar i VillaNytt


Hallå-tidningarna är bara några av de publikationer som som produceras och ges ut av MediaKonsult i Göteborg. Tidningarna delas ut lokalt i hela Storgöteborg och vänder sig till läsare i alla åldrar. 

Läs mina artiklar i Hallå-tidningarna 


Lokalpressen är en lokal nyhetstidning som ges ut med ett nummer per vecka i Lerum, Partille och Härryda kommun. Lokalpressen erbjuder sina läsare en unik kombination av journalistisk kompetens och djup förståelse för såväl kundens som läsarens kommunikativa behov.

Läs mina artiklar i Lokalpressen

Boost Content/Merit Crowd AB är en svensk skrivbyrå med säte i Uppsala. Byrån har kapacitet att översätta och producera content på 20+ språk. Här kan du beställa artiklar, blogginlägg, nyhetsbrev med mera direkt av mig.

Beställ texter av mig 


Samuelssons Rapport är en av Sveriges största trading- och aktiebloggar och drivs av Håkan Samuelsson som har arbetat med trading i cirka 20 år. 

Läs några av mina inlägg/artiklar:

Världens 10 mest talade språk

Europas 10 största flygplatser

Världens 20 största länder


Vitero AB drivs av två riktiga entreprenörer med säte i Helsingborg. Jag skriver blogginlägg, guider, nyhetsbrev och content för flertalet av deras hemsidor och webbshops. 

Läs mina artiklar i VäxtEko blogg

Läs mina artiklar i Skadedjursbutiken blogg

Så här tycker kunderna

"Petra har arbetat som underleverantör av texter sedan mars 2018 och vi är mycket nöjda med resultatet. Petra är alltid noggrann, professionell och hjälpsam när något behöver ändras i en text."

Merit Crowd AB  

"Har precis avslutat mitt första projekt med Petra och är utomordentligt nöjd med resultatet. Petra har på ett proffsigt och kreativt sätt satt ord och bild på mina tankar om hur jag vill presentera mitt företag på webben.
Så tacksam för all din hjälp!" 

Helen Kjellberg, HK Redovisning AB

"Petra jobbar som content writer åt mig och är alltid trevlig, snabb i sin kommunikation och mycket lätt att jobba med. Hon levererar alltid texter i tid och kan göra stora jobb snabbt och effektivt. Som skribent behärskar Petra det svenska språket perfekt, hon levererar välskrivna texter, oavsett ämne."

Samuelssons Rapport

"Vi på Sagoskogens har fått hjälp av Petra med att göra en ny hemsida till vår kattuppfödning. Vi är jättenöjda! Det har varit lätt att föra en diskussion om hur vi vill ha det, och Petra har kommit med många förslag som har varit till stor nytta. Vi vill därför varmt rekommendera Petra och PR Text&Bild."

Kerstin Schöldström, Sagoskogens

"Petra är en duktig och passionerad skribent som tar till sig instruktioner väldigt bra. Hon är lyhörd när förändringar behöver göras och kan leverera välskrivna, relevanta och välanpassade texter, vilket gäller oavsett område och målgrupp." 

Louise på TopContent