PORTFOLIO

Som content writer är det vanligt att agera spökskrivare. Det innebär att jag skriver texter som publiceras i annat namn och som jag därför inte kan redogöra för. Därmed kan jag endast presentera ett axplock av mina faktiska samarbeten.

Pågående

✍️ Recensioner, blogginlägg, begreppsförklaringar mm.
Beställare: Peter Isaksson, Investpassion

✍️ Bäst-i-testartiklar, blogginlägg, guider mm.
  Beställare: Vitero AB

✍️ Content och översättning
 Beställare: BoostContent


Nyligen avslutade

✍️ Översättning av elevator pitch, webbplats och app
 sve - eng - sve 
Beställare: Intravisory AB

Så här tycker kunden:

"Petra är en mycket lyhörd och lösningsorienterad person utifrån ett kundperspektiv, vilket jag fick erfara när vi var i behov av en lingvist för ett ambitiöst start-up projekt. Petra har bidragit med engelsk översättning och copywriting på svenska och engelska. Fantastisk energi och väldigt driven!"

Rawan Ramadan, delägare, Intravisory AB 

✍️ Översättning av produktmagasin, sve - eng
Beställare: Textilgrossisten Hefa AB

Så här tycker kunden:

"Petra fick i uppdrag att översätta en större mängd text från svenska till engelska och vi är mycket nöjda med leveransen! Petra var snabb i återkopplingen och jobbade effektivt. Jag kan varmt rekommendera PR Text&Bild för framtida uppdrag."

 Åsa Simonsson, marknadskoordinator, tg-h 


Fler kundomdömen 

"Vi har anlitat PR Text&Bild som underleverantör av texter sedan 2018 och är mycket nöjda med resultatet. Petra är både noggrann, professionell och hjälpsam."

Adam, MeritCrowd AB

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Petra levererar till oss. Det kommer in i tid, är mycket välskrivet och noga kontrollerat."

Sebastian Jilltoft Maltéus, Vitero AB

"Petra har gjort min nya hemsida och jag är utomordentligt nöjd med resultatet. På ett proffsigt och kreativt sätt har Petra satt ord på hur jag vill presentera mitt företag på nätet." 

Helen Kjellberg, HK Redovisning

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Petra levererar alltid texter i tid och som attraherar vår målgrupp."

Tom Swales, VillaNytt

"Petra har skapat en hemsida åt föreningen och den blev både informativ och tilltalande. Den fungerar utmärkt som kommunikation mellan föreningens medlemmar och styrelse".

Johan Bräutigam, Myggenäs Båtförening 

Tidigare uppdragsgivare 

A Magnusson i väst AB
BRF Åtorps Udde
Casinoprinsen
HK Redovisning
Lokalpressen Lerum
MediaKonsult
Medveten Konsumtion
Myggenäs Båtförening
Sagoskogens skogkatter, Samuelssons Rapport
Språkbolaget AB
Tidningen Båtliv
TjörnModeraterna
TopDog AB
VillaNytt