PORTFOLIO

Jag skriver allt från artiklar till blogginlägg, nyhetsbrev, krönikor och köpguider på uppdrag av företag, bloggare, privatpersoner och tredje part. Det blir också en hel del webbdesign- och översättningsuppdrag, vilket är både stimulerande och roligt då jag gillar variation och nya utmaningar.

Redaktionell text

Quality Media 

I Quality Media ingår bland annat livsstilsmagasinet VillaNytt som finns att köpa runtom i hela Sverige eller prenumerera på VN via Readly. Jag skriver artiklar, reportage, recensioner och köpguider på uppdrag av tidningen. 

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Petra levererar alltid i tid texterna attraherar vår målgrupp." 

Tom Swales, redaktör på VillaNytt


Hallå-tidningarna

Hallå-tidningarna ges ut av Göteborgsbaserade MediaKonsult och vänder sig till en mycket bred målgrupp i västra Göteborg, som Askim, Västra Frölunda, Långedrag och Älvstranden. Jag skriver för MediaKonsult i egenskap av frilansreporter när behov uppstår.


Lokalpressen

Lokalpressen är, precis som det låter, en gratis lokaltidning som delas ut till alla hushåll i Lerum, Partille och Härryda en gång per vecka och som innehåller allt en lokal nyhetstidning förväntas innehålla. Jag skriver för Lokalpressen i egenskap av frilansreporter när behov uppstår. 

Content & Copy

Vitero AB

Ett innovativt företag som ägs och drivs av ett gäng sanna entreprenörer. Vitero AB administrerar flera hemsidor och webbutiker, för vilka jag skriver köpguider, artiklar och jämförelsetester på regelbunden basis. 

"Vi är väldigt nöjda med arbetet som Petra levererar till oss."

Sebastian, vd och delägare på Vitero


BoostContent

En fullservicebyrå när det gäller content, korrekturläsning och översättning, där även Merit Crowd AB ingår. 

Jag arbetar som underleverantör av texter sedan 2018; ett samarbete som fungerar mycket bra och som har resulterat i hundratals texter. 

"Petra har arbetat som underleverantör av texter sedan mars 2018 och vi är mycket nöjda med resultatet. Petra är alltid noggrann, professionell och hjälpsam när något behöver ändras." 

Adam, projektledare på Merit Crowd/BoostContent


Samuelssons Rapport

En av Sveriges största trading- och aktiebloggar drivs av trading- och aktieexperten Håkan Samuelsson. Jag har haft nöjet att skriva om sparande, privatekonomi och trading för Håkans framgångsrika blogg.

Webbdesign

HK Redovisning

Helen Kjellberg arbetar som redovisningskonsult i Stenungsund. Hon kontaktade mig via rekommendation och jag fick därefter nöjet att designa och fylla hennes nya hemsida för HK Redovisning med relevant och målgruppsanpassat content.

"Petra har just gjort klart min nya hemsida och jag är utomordentligt nöjd med resultatet. På ett proffsigt och kreativt sätt har Petra satt ord på hur jag vill presentera mitt företag på webben."

Helen Kjellberg, vd på HK Redovisning


BRF Åtorps Udde

Bostadsrättsföreningen Åtorps Udde ligger inbäddad i vacker grönska i Lerums kommun. När de kontaktade mig var de i behov av en enkel och tillgänglig hemsida, främst för medlemmarna i föreningen, men också för mäklare och andra intresserade. 


Sagoskogens Norska skogkatter

Sagoskogen bedriver kattuppfödning i regi av två sanna kattälskare vid namn Kerstin och Thomas. Jag har haft nöjet att designa en ny hemsida och en logotyp för  Sagoskogens Norska skogkatter