PORTFOLIO

I min bransch är det vanligt att anlitas som så kallad spökskrivare. Det innebär att jag skriver texter som någon annan står som avsändare för, vilket i sin tur betyder att jag endast kan redogöra för en liten del av allt det jag faktiskt har skrivit genom åren.

✍️

Pågående uppdrag

- Översättning av elevator pitch, webbplats och app

Beställare: Intravisory

***

- Bäst-i-testartiklar, blogginlägg, guider mm.
  Beställare: Vitero AB

📍 Kundens omdöme

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Petra levererar till oss. Det kommer in i tid, är mycket välskrivet och noga kontrollerat."
Sebastian Maltéus Jilltoft, vd på Vitero AB

***
- Guider, blogginlägg mm. 

Beställare: Peters Kreativa Content AB

***
***

- Content writing, översättning och redigering.
 Beställare: BoostContent

✍️

Nyss avslutade uppdrag

- Översättning av magasin från svenska - engelska
 Beställare:
Textilgrossisten Hefa AB

📍 Kundens omdöme

"Det företaget jag arbetar på gav Petra i uppdrag att översätta en större mängd text från svenska till engelska och vi är mycket nöjda med leveransen! Petra var snabb i återkopplingen och jobbade effektivt. Jag kan varmt rekommendera för framtida uppdrag!"
/ Åsa Simonsson, Marknadskoordinator

- Design av ny webbplats
Beställare:
A Magnusson i väst AB

✍️

Tidigare uppdragsgivare

BRF Åtorps Udde, Casinoprinsen, HK Redovisning, Lokalpressen Lerum, MediaKonsult, Medveten Konsumtion,  Myggenäs Båtförening, Sagoskogens skogkatter, Samuelssons Rapport, Språkbolaget AB, Tidningen Båtliv, TjörnModeraterna, TopDog AB, VillaNytt

📍 Fler kundomdömen

"PR Text&bild skapade en hemsida som blev både informativ och tilltalande. Den fungerar utmärkt som kommunikation mellan föreningens styrelse och dess medlemmar."
// Johan Bräutigam, f.d. ordförande i Myggenäs Båtförening 

***

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Petra levererar alltid texter i tid och som attraherar vår målgrupp."
// Tom Swales, redaktör och reporter på VillaNytt

***

"Vi har anlitat PR Text&Bild som underleverantör av texter sedan 2018 och är mycket nöjda med resultatet. Petra är både noggrann, professionell och hjälpsam."
// Adam, f.d. projektledare på MeritCrowd AB

***

"Petra har gjort min nya hemsida och jag är utomordentligt nöjd med resultatet. På ett proffsigt och kreativt sätt har Petra satt ord på hur jag vill presentera mitt företag på nätet." 
 // Helen Kjellberg, vd och rediovisningskonsult på    HK Redovisning

***

"Språkbolaget har anlitat PR Text&Bild för att skriva artiklar och nyhetsbrev till våra sociala medier. Petra är både snabb och duktig på att göra research."
 // Maria Laconius, vd och ägare på Språkbolaget AB