Portfolio

I min bransch är det vanligt att anlita spökskrivare. Det är också något jag ägnar mig ganska ofta åt, vilket betyder att många av "mina" texter publiceras i någon annans namn. 

Detta medför vissa begränsningar i vad jag kan och inte kan visa upp i min portfolio, vilket gör att referensmaterialet nedan består av utvalda projekt som är officiellt signerade PR Text&Bild.

Redaktionellt och översättning 

Blogginlägg, guider och recensioner


Kundomdömen

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som jag har haft glädjen att samarbeta med. Framförallt kan man lita på att hon levererar texter (alltid i tid) som attraherar de målgrupper som uppdragen vill nå. Visserligen har jag bara haft glädjen att läsa hennes reportagetexter, men utifrån den briljanta språkkänslan och berättarglädjen så är jag övertygad om att hon även kan skapa texter inom PR, content, reklam, information, instruktion och annat. Rekommenderas varmt."

Tom Swales, Reporter/Mediakreatör på Villanytt.se & TSM Media.se

"Det företaget jag arbetar på gav Petra i uppdrag att översätta en större mängd text från svenska till engelska och vi är mycket nöjda med leveransen! Petra var snabb i återkopplingen och jobbade effektivt. Jag kan varmt rekommendera för framtida uppdrag!"

Åsa Simonsson, AD/Coordinator på Textilgrossisten HEFA AB

"Petra är mycket lyhörd och lösningsorienterad person utifrån ett kundperspektiv, vilket jag fick erfara när vi var i behov utav en lingvist för ett ambitiöst start-up projekt i form av engelsk översättning men även copywriting på både svenska och engelska. Fantastisk energi, och väldigt driven!"

Rawan Gergeri, Management Consultant/Enterprise Architect Certified

"PR Text&bild har skapat en hemsida som är både informativ och tilltalande. Den fungerar utmärkt som kommunikation mellan styrelsen och medlemmarna."

Johan Bräutigam, f.d. ordförande i Myggenäs Båtförening 

Vill du boka in ett samtal, ställa en fråga eller beställa offert?