Om mig

Mitt intresse för språk har funnits så länge jag kan minnas. Jag har alltid tagit chansen att skriva och jag älskar att göra research för att lära mig om nya saker. 

När jag 2015 fick chansen att vara med i uppstarten av Lokalpressen öppnade sig möjligheten att utvecklas som skribent. Jag gjorde bland annat en del fotoreportage, vilket satte fart på ett fotointresse som fortfarande är mycket stort. 

Tidigare erfarenheter 

I bagaget finns resor och studier i USA och Frankrike, samt 10 + 10 års erfarenhet från besöksnäringen i Göteborg respektive skolväsendet i Lerums kommun. 
  
Lägg därtill 3-årigt humanistiskt gymnasium, en managementutbildning i hospitality service, en Göteborgsguidelegitimation plus några sälj- och marknadsföringskurser.

Ord som sagts om mig

"Petra är en ambitiös och resultatinriktad skribent som alltid levererar i tid och som skriver texter som attraherar VillaNytts målgrupp."

Tom Swales, TSM Media


"Petra har på ett proffsigt och kreativt sätt satt ord och bild på mina tankar om hur jag vill presentera mitt företag på webben. Jag är så tacksam för all hjälp!"

Helen Kjellberg, HK Redovisning

"Språkbolaget har anlitat PR Text&Bild på frilansbasis för att skriva artiklar till nyhetsbrev och sociala medier. Petra är både snabb och duktig på att göra research". 

Maria Laconius, vd på Språkbolaget

"Vi har fått hjälp av Petra med att göra en ny hemsida till vår kattuppfödning och är jättenöjda! Det har varit lätt att föra en diskussion och Petra har kommit med många förslag som har varit till stor nytta. Vi vill gärna rekommendera Petra och PR Text&Bild."

Kerstin Schöldström, Sagoskogens