Om mig

Mitt intresse för språk har funnits där så länge jag kan minnas. Jag har tagit alla chanser att skriva, vilket oftast uppskattas av andra. Frågan om vem som ska vara sekreterare löser sig alltid snabbt och lätt!

Tack vare kärleken till det skrivna ordet bestämde jag mig för ett antal år sedan att ge skrivandet en ärlig chans.

2015 fick jag nöjet att vara med i uppstarten av Lokalpressen Lerum, där jag bl a skrev krönikor, reportage och personporträtt. Jag gjorde också en hel del fotoreportage, vilket var väldigt roligt då jag älskar att fotografera!

Se utvalda foton på Instagram


Tidigare erfarenheter

Med mig i bagaget har jag också erfarenheter från drygt fyra års resor, arbete och studier i USA och Frankrike.

Jag har dessutom cirka tio års yrkeserfarenhet från besöksnäringen i Göteborg, samt lika många års erfarenhet av att arbeta som grundskollärare i svenska, svenska som andraspråk, engelska och matematik.

Några ord som sagts om mig

"Petra har jobbat som content writer åt mig i snart ett halvår. Hon är alltid trevlig, snabb i sin kommunikation och mycket lätt att jobba med. Hon levererar alltid texter i tid och kan göra stora jobb snabbt och effektivt. Som skribent behärskar Petra det svenska språket perfekt, hon levererar välskrivna texter, oavsett ämne."

Samuelssons Rapport

"Petra är en duktig och passionerad skribent som tar till sig instruktioner väldigt bra. Hon är lyhörd när förändringar behöver göras och kan leverera välskrivna, relevanta och välanpassade texter, vilket gäller oavsett område och målgrupp." 

Louise på TopContent


Har jag väckt din nyfikenhet? 

Kontakta mig: petra@prtextochbild.se