Om mig

Jag hoppas att du vill fortsätta följa min blogg och att du ska bli inspirerad av det jag skriver om. Det mesta handlar om egenföretagande, entreprenörskap, skrivande och sådant som ger vardagen extra guldkant.
Livskvalitet är viktigt för mig och det vill jag försöka förmedla.

Varmt välkommen till min blogg!


När man fyller år den 1 april är man ett aprilskämt. Det går liksom inte att komma ifrån. Jag har varit ett aprilskämt ända sedan 1 april 1969, då jag föddes på Alingsås lasarett.

Uppväxten i radhusområdet i Floda kännetecknades av öppna dörrar, tillåtande klimat och utomhusaktiviteter; vi var ofta ute och plockade svamp, paddlade kanot och badade. På mossen nedanför Skallsjö kyrka (som måste vara en av Sveriges vackraste) bodde jag tills jag var 6 år. Vi flyttade strax innan jag skulle börja i första klass på Floda Folkskola.

***

Som vuxen flyttade jag själv med familjen till ett radhusområde, fast då i Lerum. Där bodde vi i nära 15 år, maken, jag och vår dotter och där hann vi med att fira ett antal födelsedagar, skolavslutningar, tandlossningar, bröllopsdagar med mera.  

***

Dotterns 12-årsdag firade vi i nya huset på Tjörn. 

En dröm gick i uppfyllelse när vi flyttade dit - en dröm om att bo med havet som närmaste granne. Jag nyper mig fortfarande i armen varje dag och kommer för alltid att älska närheten till havet och naturen. Inte minst tystnaden och lugnet.