Managed Webbsite

15.12.2022

Managed Webbsite är inget nytt. Det handlar om skötsel, det vill säga administration, av en webbsida. 

En webbplats kräver underhåll

Uppdateringar, ändringar, tillägg, avtal, e-postmeddelanden, hosting, kontaktformulär, domännamn, webbpaket... Samtliga viktiga delar i en helhet och var och en delar som regelbundet ska kontrolleras, uppdateras, utvecklas och säkerhetskopieras.

Det är lätt att inse att en webbplats (eller hemsida om du föredrar det) kräver underhåll. Det kluriga är att hitta någon som faktiskt vill, har tid och kan sköta den.

Indexering och ranking

Innehållet på en webbplats brukar refereras till som kallas content och/ eller copy. Det är just webbplatsens content som snappas upp av de stora sökmotorerna som Google, Bing, Yahoo och Firefox.

När någon söker på ett specifikt ord är det den sida med bäst seo-anpassat content som får flest träffar. Den sidan (url:en) hamnar överst i din webbläsare, då den har indexerats snabbast och alltså rankats högst.

Det går på några sekunder

Klicka eller inte klicka. Det går på några sekunder när en besökare ska bestämma sig. Det vill säga bestämma sig för att klicka in sig på just din webbplats, eller välja nästa webbplats i listan över sökresultat.
Det är här klyschan "Content is king" kommer in i bilden, eller snarare "Good content is king". Det är i alla fall välformulerat, optimerat och målgruppsanpassat content som premieras av dessa sökmototer.

En "allt-i-ett-lösning" 

Många webb- och skrivbyråer erbjuder uthyrning av både content- och copywriters.

Anlitar du PR Text&Bild får du en "allt-i-ett-lösning" som ger dig allt som krävs - inklusive bättre ranking.
 

👇
Allt du behöver göra är att beställa en offert, vilket du gör genom att klicka på länken nedan.

© Petra Roman, PR Text&Bild.