Managed Webbsite

18.03.2022

Managed Webbsite är inget nytt, men tjänsten är relativt ny här hos PR Text&Bild. Det rör sig om skötsel och underhåll av webbaserade sidor. Som en hemsida, till exempel.

En hemsida sköter sig inte självmant

Uppdateringar, ändringar, tillägg, avtal, e-post, kontaktformulär, hosting, domännamn, webbpaket...

Saker som ska kontrolleras, förnyas, sägas upp, betalas, överföras, ändras eller justeras. Gärna regelbundet och av någon som förstår vad det handlar om. 

Indexering och ranking

Innehållet på en hemsida, det som kallas content och copy, är det som snappas upp av sökmotorer som Google, Bing och Firefox.

När någon söker på ett specifikt ord är det den sida med bäst seo-anpassat content som får flest träffar. Den sidan (url:en) hamnar överst i din webbläsare, då den har indexerats snabbast och alltså rankats högst.

Det går på några sekunder

Det går på några sekunder, sen har besökaren bestämt sig: Klicka eller inte klicka, läsa eller inte läsa. Det är därför det är så viktigt med välformulerat, målgruppsanpassat och optimerat content.

En "allt-i-ett-lösning" 

Många webb- och skrivbyråer erbjuder uthyrning av såväl content- som copywriters.

Det behövs inte i det här fallet, då PR Text&Bild kan erbjuda en "allt-i-ett-lösning" som ger dig allt som krävs för bättre ranking och tydligare budskap. Med hjälp av tjänsten Managed Webbsite.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig och/eller ditt företag?