Färgtrender 2019

Några av förra årets favoritfärger hänger med även under 2019. Det är främst grönt, turkos, senapsgult och guld jag tänker på. Grönt känns som en ständigt aktuell färg, då den skapar lugn och harmoni. 


Sedan finns det förstås mängder med olika slags gröna nyanser, och det går väldigt bra att kombinera dem om man håller sig till rätt färgskala. 


Våga färg!


Gillar du färg är detta inredningsåret verkligen något för dig. Väggar, möbler, inredningsdetaljer, tapeter, blommor - allt du kan tänka dig i grönt, turkos, blått, gult och guld. Så snygga att kombinera tillsammans eller var för sig, i olika toner eller med en enstaka accentfärg. Tänk dig själv en mörkblå tapet med guldgula detaljer, senapsgula kuddfodral i sammet, plädar i en något ljusare blå nyans och en massa gröna växter. Sååå snyggt!

Att blanda blått och grönt är årets riktigt heta inredningstrend. Kombinera gärna milda gröna toner på kuddar och plädar med ett vardagsrumsbord i massivt trä och guldiga ljusstakar. Även detta tillsammans med gröna växter och en skön läsfåtölj i avvikande färg - varför inte i blått eller honungsgult!