2019 års färgtrender

Det här inlägget innehåller kommersiella länkar för inspirerande inredningstips. 

Några av förra årets favoritfärger hänger med även under 2019. 

Det är främst grönt, turkos, senapsgult och guld jag tänker på. Grönt känns som en ständigt aktuell färg, då den skapar lugn och harmoni. Sedan finns det förstås mängder med olika slags gröna nyanser, och det går väldigt bra att kombinera dem om man håller sig till rätt färgskala.

Gillar du färg är detta inredningsåret verkligen något för dig. Väggar, möbler, inredningsdetaljer, tapeter, blommor - allt du kan tänka dig i grönt, turkos, blått, gult och guld. Så snygga att kombinera tillsammans eller var för sig, i olika toner eller med en enstaka accentfärg. 

Tänk dig själv en mörkblå tapet med guldgula detaljer, senapsgula kuddfodral i sammet, plädar i en något ljusare blå nyans och en massa gröna växter. 


 

Att blanda blått och grönt är årets riktigt heta inredningstrend. Kombinera gärna milda gröna toner på kuddar och plädar med ett vardagsrumsbord i massivt trä och guldiga ljusstakar. Även detta tillsammans med gröna växter och en skön läsfåtölj i avvikande färg - varför inte i blått eller honungsgult!


Bilder från nordsjoidedesign.se, elledecoration.se, metromode.se, allas.se, pinterest.se


En av mina absoluta favoritbutiker när det gäller inredningsdetaljer och textilier är Indiska. För den som inte vågar färg på möbler eller väggar är det den perfekta butiken att handla i - kolla bara spegeln och uppläggningsfatet!

Med nya inredningsdetaljer är det enkelt att förnya med enkla medel. Dessa är från Indiska.