Kundomdömen

Så här tycker mina kunder om samarbetet med PR Text&Bild. 

Louise, TopContent 

"Petra är en duktig och passionerad skribent som tar till sig instruktioner väldigt bra och är lyhörd när förändringar behöver göras. Petra kan leverera välskrivna, relevanta och välanpassade texter inom många olika områden."

Helen Kjellberg, HK Redovisning AB

"Har precis avslutat mitt första projekt med Petra och är utomordentligt nöjd med resultatet. Petra har på ett proffsigt och kreativt sätt satt ord och bild på mina tankar om hur jag vill presentera mitt företag på webben. Så tacksam för all din hjälp!"

Merit Crowd AB

"Petra Roman har arbetat som underleverantör av texter sedan mars 2018 och vi har varit nöjda med resultatet. Petra är noggrann och professionell, hon svarar snabbt på frågor och är hjälpsam när något behöver ändras i en text." 

Samuelssons Rapport 

"Petra har jobbat som content writer åt mig i snart ett halvår. Hon är alltid trevlig, snabb i sin kommunikation och mycket lätt att jobba med. Hon levererar alltid texter i tid och kan, om det skulle knipa, göra stora jobb snabbt och effektivt. Som skribent behärskar Petra det svenska språket perfekt, hon levererar välskrivna texter, oavsett ämne."

Kerstin Schöldström, Sagoskogens norska skogkatter 

"Min man och jag har fått hjälp av Petra med att göra en ny hemsida till vår kattuppfödning. Vi är jättenöjda. Det har varit lätt att föra en diskussion om hur vi vill ha det, och Petra har kommit med många förslag som har varit till stor nytta. Vi vill därför varmt rekommendera Petra och PR Text&Bild."