PR Text&Bild Blogg

Nya tidens ABC

19.01.2019

En lista med praktiska förkortningar kan vara bra att ha till hands när man ska "prata" online.

När livet drabbar oss är det lätt att känna självömkan, att tänka att livet är orättvist och och varför just jag?

Efter helgerna längtar åtminstone jag efter att slänga ut det gamla och ta in det nya. Kanske är du likadan, och då vet du att det kan bli kostsamt om man inte tänker sig för.

Inredningstrenderna 2018 leddes av down-sizing, back to nature och unikhet. Stora gröna växter som monstera och svärmorstunga var hett, liksom personliga, unika inredningsdetaljer i kombination med funktionella möbler.

1621 grundades staden av dåvarande kung Gustav II Adolf.Han står på torget som är döpt efter honom, pekandes mot området runt Otterhällan: "Här ska staden ligga", lär han ha sagt och så byggdes Göteborg.

Den digitala och tekniska utvecklingen har fullständigt exploderat de senaste åren och både företagare, organisationer och myndigheter är tvungna att lägga allt mer resurser på att synas.

Jag har mycket hellre femtio nyanser av rosa istället för grått. Gärna olika rosa nyanser i kombination med blått eller någon annan härlig nyans.

Inredning och design är inte enbart ett uttryck för att man har god smak och pengar. Vi är många som gillar tanken på att komma hem till ett hem som speglar ens personlighet, där man kan känna sig avkopplad och trygg.

En blogg är en form av digital dagbok/loggbok som ofta innehåller informativa och intressanta texter, inte sällan med någon form av diskussionsforum. Bilder, videor, länktips med mera är vanliga inslag.