Faktura

 

Väljer du faktura som betalmetod skickas denna till dig inom ett par dagar efter det, att du gjort din beställning.

Fakturan skall betalas inom 10 bankdagar (räknat från fakturadatum).

OBS! Glöm inte att ange namn och fakturanummer.

 

Försenad betalning

 

Vid försenad inbetalning skickas en påminnelse, med en försenings-avgift motsvarande 60 kr. Denna avgift täcker administrativa kostnader.

Läs mer om regler för avgifter HÄR

Vid helt utebliven betalning skickas ett inkassokrav med en avgift motsvarande 180 kr. Läs mer om regler för inkassokrav HÄR

 

Swish

 

Med Swish-appen betalar du enkelt och smidigt. För att skaffa appen klicka HÄR.

Det enda du behöver är en smartphone, Swish-appen och Mobilt BankID.

Tusentals företag, föreningar och organisationer är anslutna till Swish.

 

PayPal

 

Du kan betala med ett PayPal-konto som du enkelt skapar HÄR.

Tusentals webbplatser över hela världen är anslutna till PayPal.

Med appen kan du hålla koll på kontot från såväl mobil som surfplatta.

FAQ - vanliga frågor

 

Måste jag betala i förskott?

Nej, det måste du inte. Du betalar efter det att du godkänt mina texter och/eller granskningar. Det är viktigt för mig att alla parter är nöjda, men jag kan samtidigt garantera att jag är mycket noggrann genom hela processen och håller gärna relativt tät kontakt i startskedet, just för att inga missförstånd ska uppstå.  

 

Om jag inte är nöjd med samarbetet/resultatet, kan jag dra mig ur då?

Det viktigaste är att vi för en öppen dialog om förväntningar och önskemål. Att vi är överens om syfte och mål. Såväl du som kund, som jag som leverantör, kan välja att avsluta samarbetet om vi anser att villkor enligt avtal bryts. Skulle så ske faktureras en minimumkostnad på 450 kronor.

 

Varför ska jag betala för att någon annan skriver, när jag kan göra det själv?

Visst kan man välja att skriva på egen hand, det viktigaste är kanske att fråga sig om det är det man är allra bäst på. Som företagsledare har man sällan vare sig tid eller intresse för just den biten, utan delegerar den till medarbetare som är bäst på just det. Den personen är jag i det här avseendet, i en något annorlunda form bara.

Jag vill understryka vikten av att se mig som en resurs, någon som ser på saker utifrån och som är objektiv. Fyra ögon är alltid bättre än två, att mina dessutom är objektiva och vana textgranskare gör inte saken sämre. Förståelsen för hur text och bild kan locka till sig betraktarens intresse är i många fall avgörande för mottagarens reaktion. Du vill att mottagaren ska fortsätta läsa, eller hur? 

 

Jag har en kompis som gör hemsidor. Är det värt pengarna att anlita dig istället?

Återigen - jag skulle vilja se det som en investering snarare än en kostnad. En långsiktig och nödvändig investering till och med, som snarare kan bli kostsam om du låter bli. Det låter kanske kaxigt, men av erfarenhet vet jag att en opersonligt utformad hemsida och/eller text med standardiserade fraser, menyer och lånade opersonliga bilder genererar mindre trafik än en hemsida/text som är personlig och välgjord. Webbdesign handlar inte bara om att "bygga en sida", det handlar om att kombinera snygg design, välskriven text och personliga bilder - alla tre precis lika viktiga ingredienser.